Commercie & Marketing

Commercie en Marketing
Commercie en Marketing

Commercie en Marketing

Commercie en Marketing

Onze Commercie & Marketingafdeling bestaat uit de Sales, Customer Service en Productontwikkeling & - management. Op onze Salesafdeling houden onze collega’s zich bezig met – hoe kan het ook anders – de verkoop van onze producten. Dit doen zij niet alleen in Nederland, maar we hebben ook medewerkers in Engeland, Denemarken, Zweden, Duitsland, België, Frankrijk en Italië.

Onze sales doen we in de Foodservice, Retail en Industrie. We onderhouden onze bestaande relaties en zijn altijd op zoek naar nieuwe afnemers. Ook de afdeling customer service is een belangrijk onderdeel van onze sales. Hier worden orders verwerkt en vragen en eventuele klachten behandeld. De customer service is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Neem een kijkje op deze afdelingen

Productontwikkeling en -management

De collega’s van productontwikkeling & -management zijn de schakel tussen verschillende disciplines binnen de organisatie. Zij spelen in op trends en ontwikkelingen door nieuwe productconcepten te ontwikkelen en op te schalen in de fabriek. Zo gaan we mee met de tijd.

“De informele sfeer binnen het bedrijf werkt heel erg fijn. Je wordt vrijgelaten in je werkzaamheden en als je ergens meer over wil weten en je kennis wil uitbreiden, is daar altijd tijd en ruimte voor. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken bij Peka erg leuk.”

Rosan, junior product manager

Toe aan een toffe baan?

Zie jij jezelf al werken bij Peka Kroef? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures.

Bekijk vacatures