Werken en leren

Werken en leren
Werken en leren

Werken en leren

Peka Academy

Leren is jezelf uitdagen, beter worden in wat je al doet en jezelf blijven ontwikkelen. Peka Kroef besteedt hier graag aandacht aan. Daarom investeren wij in duurzame medewerkers. In onze Peka Academy volgen onze medewerkers trainingen om verder te groeien. Word jij onze nieuwe collega? Dan geldt dit uiteraard ook voor jou.

Goed voorbereid van start

Iedereen die bij ons komt werken, loopt voor aanvang van de eerste werkdag de training ‘Een goede start bij Peka Kroef’ door. Dit is een e-learning van Peka Academy. Vervolgens ben je vanaf dag 1 betrokken bij de trainingen van Peka Academy. De proces- en verpakkingsoperators volgen onder andere de training ‘CCP metaal': voorkom metaal in ons product!

Na het doorlopen van de training(en) is het tijd om aan de slag te gaan op je afdeling. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega die je inwerkt.

Tijdens je eerste jaar word je nog een aantal keer uitgenodigd bij Peka Academy en ga jij je nog verder ontwikkelen.

Blijven groeien

Ook na je eerste jaar zul je af en toe te vinden zijn bij Peka Academy om jezelf nog verder te ontwikkelen. Je volgt trainingen om je bij te scholen en te zorgen dat je kennis up-to-date is. In welk bedrijfsonderdeel van Peka Kroef je ook werkt: we zorgen dat jij blijft groeien – net zoals onze aardappels op het land.

Stage of werken en leren?

Ben jij op zoek naar een leuke stage of een plek waar je kunt werken & leren? Peka Kroef is een erkend leerbedrijf. Je kunt bij ons dus stage lopen of werken, terwijl je ondertussen alle kneepjes van het vak leert van onze collega’s.

Wij bieden stages en werk- en leertrajecten aan in de volgende werkgebieden:

  • Kwaliteitsdienst

  • IT

  • Technische dienst

  • Milieu

  • HR

  • Facility

  • Operations

Enthousiast?

Zie jij het wel zitten om bij ons stage te lopen of te werken & leren? Laat het ons dan weten via onderstaande knop of neem contact met ons op. Hopelijk tot snel bij Peka Kroef!

Solliciteren