Demand & Supply Chain

Demand en Supply Chain
Demand en Supply Chain

Demand en Supply Chain

Demand en Supply Chain

Onze Demand & Supply Chain bestaat uit verschillende onderdelen: de Expeditie, de Sorteerloods, het Bedrijfsbureau, Inkoop en de Teeltbegeleiding.

Expeditie

Bij de Expeditie zorgen onze medewerkers ervoor dat de producten zorgvuldig worden ingeladen in de vrachtauto’s. In onze moderne, grotendeels geautomatiseerde Sorteerloods, worden aardappelen gewassen, gedroogd en gesorteerd. Daarna worden ze opgeslagen in één van onze 30 bunkers, om vanuit daar te worden verdeeld over de fabrieken 1 en 2 in Odiliapeel.

Neem een kijkje op deze afdelingen

Bedrijfsbureau

Ons Bedrijfsbureau zorgt er 7 dagen per week voor dat de planning van de verschillende productielijnen zodanig wordt afgestemd, dat de productieafdelingen zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Ook zijn zij onder andere verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van eindproducten.

Inkoop

De afdeling Inkoop verzorgt de inkoop van artikelen die nodig zijn in het productieproces, zoals kruiden, gratinsauzen, verpakkingen en andere grondstoffen. Verder houden zij zich bezig met leveranciersmanagement, contractbeheer, marktanalyse, productontwikkeling inkoop en optimalisatie van de keten.

Teeltbegeleiding

Dan hebben we nog de Teeltbegeleiding. De collega’s van deze afdeling focussen zich op het contracteren van de aardappelen en het geven van teeltadviezen aan onze telers in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De Teeltbegeleiding volgt de teelt op van pootgoedproductie tot de aflevering van consumptieaardappelen richting de fabriek.

“Denken in mogelijkheden; daar gaat het bij ons om. Wij zijn niet groot geworden door ‘nee’ te zeggen. Wie zich daarin kan vinden, is meer dan welkom.”

Gerard, president commissaris

Vacatures

Toe aan een toffe baan?

Zie jij jezelf al werken bij Peka Kroef? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures.

Bekijk vacatures