Afdeling Operations

Operations
Operations

Operations

Operations

De fabrieken van Peka Kroef vind je op 3 locaties: Venray, Asten en Odiliapeel. In de fabrieken in Venray en Asten worden verse, kort houdbare aardappeltjes verpakt in consumenteneenheden. Vervolgens worden ze getransporteerd naar de distributiecentra van de Retail.

In Odiliapeel hebben we 2 fabrieken. In fabriek 1 hebben we een verslijn en vacuümlijn, waar producten voor de horeca, catering, industrie en Retail worden geproduceerd. In fabriek 2 gebeurt nagenoeg hetzelfde, maar hier hebben we ook een specialiteitenafdeling. De basis aardappelproducten worden gemengd met diverse andere ingrediënten en zijn bestemd voor de horeca, catering en Retail.

Neem een kijkje op deze afdelingen

Technische Dienst

Met zoveel machines binnen Peka Kroef, kan het niet anders dan dat we een eigen technische dienst hebben. Onze kundige techneuten zorgen voor onderhoud en lossen storingen op. Ook zijn zij continu bezig met innovatie. Wat kan er beter? Welke ontwikkelingen komen eraan? Hoe kunnen we het onszelf makkelijker maken? Net als onze machines, staan de collega’s op deze afdeling niet stil.

“Het fijnste aan mijn werk vind ik de vrijheid die ik krijg. Ook zijn alle collega’s heel meedenkend; als je een balletje opgooit, wordt er altijd met je meegedacht. Qua techniek vind je hier echt alles. Dat is heel fijn voor je eigen ontwikkeling.”

Joris, werkvoorbereider maintenance

Vacatures

Toe aan een toffe baan?

Zie jij jezelf al werken bij Peka Kroef? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures.

Bekijk vacatures