Stafafdelingen

Stafafdelingen
Stafafdelingen

Stafafdelingen

Stafafdelingen

Op ons kantoor vind je de afdelingen Finance & Controlling, HR, Milieu, het Secretariaat, de Kwaliteitsdienst en Informatisering & Automatisering. Finance & Controlling werkt ondersteunend aan alle afdelingen binnen Peka Kroef. HR streeft naar een werkomgeving waar medewerkers gemotiveerd, zinvol en effectief kunnen (blijven) werken. De afdeling Milieu bewaakt het totale energieverbruik van de firma, beheert alle milieuvergunningen en houdt zich bezig met duurzaamheid en de afvalwaterzuivering.

Neem een kijkje op deze afdelingen

Het Secretariaat ondersteunt de directie met coördinerende, administratieve en secretariële werkzaamheden. De Kwaliteitsdienst bestaat uit de kwaliteitscontrole (QC) en algemene kwaliteitszaken (QA). Onze afdeling Informatisering & Automatisering is verantwoordelijk voor de kantoor- en fabrieksautomatisering. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de informatiestromen binnen Peka Kroef en de benodigde technologieën, om de informatievoorziening te ondersteunen en verbeteren.

“Al meer dan 50 jaar zijn we een bloeiend bedrijf met een sterk bourgondisch karakter. Onze medewerkers staan voor eerlijke samenwerking, betrouwbaarheid en onderlinge steun. Onze mentaliteit blijft onveranderd: aanpakken, afspraken nakomen, samen betrokken zijn, vol toewijding.”

Jack, HR manager

Vacatures

Toe aan een toffe baan?

Zie jij jezelf al werken bij Peka Kroef? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures.

Bekijk vacatures